×

Контакт форма

ЦАРИНСКА ПРОИЗВОДСТВО

Нашиот каталог вклучува најчестиот спектар на производи и технологии на BALÇIK за домашни и индустриски апликации.

Ние произведуваме широк спектар на грејни елементи кои лесно може да се прилагодат според барањата на купувачот во врска со областа на апликацијата, перформансите на производите и сигурноста.

Нашите производи се погодни за разновиден спектар на апликации како што се готвење, перење, загревање на вода и многу други.

Имаме способност да дизајнираме и произведуваме во согласност со техничките и комерцијалните спецификации што ги бараат корисниците во зависност од нашите капацитети и производствени технологии со тоа што ги исполнуваме потребните функционални спецификации како што се перформанси, толеранции, безбедност, сигурност, долг живот за постигнување на најдобрите цена и квалитет сооднос.

При изборот на суровини, производствен циклус и контрола на квалитет, вклучувајќи и соодветна опрема за производство, треба да се разгледаат вистинските електрични, топлински и механички карактеристики.

За време на фазата на дизајнирање и развивање, технологиите со компјутерска технологија овозможуваат да ги спроведеме физибилити студиите, да ги процениме сите можни опции за производство, како и да го имаме конечниот резултат одобрен од техничка и стандардна гледна точка.

За време на фазата на дизајнирање на новите производи, ние ги применуваме експерименталните тестови за да ја оптимизираме функцијата и квалитетот на производите.

Илјадници различни кодови на производи кои се развиени и консолидирани во текот на годините се показател за широк спектар на напон, моќност, специфични оптоварувања, геометриски конфигурации, материјали, запечатување, составни делови и пакети, како дополнителен доказ за нашата способност за производство на греење функции прилагодени според барањата на клиентот.

За постигнување на рамнотежа на квалитет и цена во однос на производството во големи размери, производите треба да се прилагодат на стандардизираните производни критериуми.

Подолу можете да најдете листа на технички и комерцијални информации потребни за дизајнирање на најекономичен грејач.

Следниот список треба да се земе во предвид кога се развиваат и нудат нови елементи за греење за да се гарантира ефикасноста и прецизноста на предлогот.

Оваа катализатор вклучува само ограничен број на најчести грејни елементи и технологии во споредба со широкиот спектар на производствени капацитети на BALÇIK. Меѓутоа, ако точниот производ не може да се најде во рамките на овој каталог, би било задоволство да ги испитаме деталите за да обезбедиме соодветни решенија во согласност со вашите барања и барања.

ИНФОРМАЦИИ КОИ СЕ БАРААТ ЗА АНАЛИЗА НА ДИЗАЈН И ТРОШОЦИ

 • ОБЛАСТ НА ПРИМЕНА (ВНАТРЕШЕН / НАДВОРЕШЕН ПРОСТОР УСБЕЛЕШКИ, ТОПЛИНА ИЗОЛАЦИЈА, ОБЛОЖУВАЊЕ, ИТ.)
 • ПОЗИЦИЈА И МЕСТА НА ИНСТАЛАЦИЈА (МЕХАНИЧКО ПОСТАВУВАЊЕ, ЕЛЕКТРИЧНИ ПОВРЗУВАЊА)
 • ОЧЕКУВАНА ФУНКЦИЈА НА ТОПЛИНСКИОТ ЕЛЕМЕНТ
 • НАПЛАТА НА НАПРЕДУВАЊЕ (АЛТЕРНИРАЊЕ, ТРОФЕЗА) И ТИП НА ПРИКЛУЧОК (ВО СЕРИЈА, ПАРАЛИЛ)
 • ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ
 • СПЕЦИФИЧЕН НАПОЛНУВАЊЕ НА ТЕШКА
 • МАКСИМАЛНА ОПЕРАТИВНА ТЕМПЕРАТУРА
 • ДИМЕНЗИИРАНИ ОБРАБОТКИ, ТОЛЕРАНЦИ, ДОЛЖИНА НА ЛЕКОВИТЕ
 • СПЕЦИФИКАЦИИ И РЕФЕРЕНТНИ СТАНДАРДИ (ISO, ASTM, IEC, VDE, UL, ECC.)
 • ПАКУВАЊЕ ТИП
 • УСЛОВИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ И ВРЕМИЊА
 • Потребно, нарачајте ја количеството на количката

БАРАЊЕ ЗА БАРАЊЕ ЗА ПОСЕБНА ПРОИЗВОДСТВО НА ЦАРИНСКАТА ПРОИЗВОДСТВО

Можете да ни ги испратите деталите за вашите барања и апликација со користење на овој формулар, за да можеме да ги подготвиме и да ги достават нашите цитати наскоро.
Топ
Отворен разговор
Треба помош?
Поддржано од