×

Контакт форма

ГРЕЕЊЕ ЕЛЕМЕНТИ - ЗАКЛУЧЕНО - ДРЖАЧЕН РОД - ДЕФРОСТ

Елементи за греење со завршен тип

Ние произведуваме безбедни, ефикасни рефлектирани грејни елементи од нерѓосувачки или јаглероден челик што го загреваат воздухот тивко, ефикасно и економично.
За истиот дијаметар на обвивката површината е поголема од онаа на стандардните тубуларни верзии. На овој начин, размена на топлина се максимизира и 85% од конвекционата топлина се пренесува брзо и рамномерно, придвижувајќи голем волумен на воздух со ниска температура.
Достапни се различни форми за задоволување на потребите на потрошувачите: рамни, линеарни, M облик, U облик, итн и перките може да бидат кружни или правоаголни.
Кога е соодветно опремен, грејачот е сосема безбеден и сигурен и обезбедува околу 1% линеарна експанзија и максимална температура на обвивката на 350 ° C.
Завршените грејни елементи често се користат за климатизација, за греење во домаќинствата и за индустриските машини и процеси. Тие се исто така вработени во специјализирана опрема, како што се печење и професионално сушење.

Елементи за греење од правен праг

Грејните елементи со прамен прачка се разноврсен и економичен извор на топлина за широк спектар на индустриски и комерцијални апликации. Тие можат да бидат формирани во многу облици и се достапни во широк спектар на должини, ват, волта, обвивка на цевки и врски.

Елементите за греење со директно стапче се добро вклопуваат за олеснување на формирањето со рака или со алат.

Листата на стандардни производи е подолу, меѓутоа, по барање, овие тубуларни грејни елементи со директно прачка може да се испорачаат како што се формирани во каква било форма или моќност, напон, ладна должина, должина на елементот, материјал на цевката и, исто така, терминалот може да се прилагоди според барањата на купувачи. Ве молиме проверете ја Техничката спецификација на почетокот на овој каталог за алтернативни материјали и спецификации.

Тип на одмрзнување Грејни елементи

Елементите за греење на одмрзнувањето се дизајнирани да работат во ладилни средини со висока стапка на релативна влажност. Електричните својства на овој вид производи се гарантира со текот на времето со електрични врски заштитени со вулканизација. Спецификациите како дијаметар, вулканизација, облик, моќ, напон и кабли можат да се прилагодат според барањата на потрошувачите.

КЛИКНЕТЕ ГИ ВИДИТЕ СИТЕ РАЗЛИЧНИ ТИПОВИ НА КОНЕЧЕН, ДЕФРОСТЕН, ЕЛЕКТРИЧЕН ЕЛЕМЕНТ НА ​​ТИПОТ ТИП ОД НАШИОТ ПРОИЗВОД КАТАЛОГ

Топ
Отворен разговор
Треба помош?
Поддржано од