×

Контакт форма

Посетете нè на Mostra Convegno Expocomfort!

Ние сме среќни да објавиме дека, BALÇIK Heating Element Technologies ќе се изложува на саемот за изложби на Мостра Конвегно Expocomfort, кој ќе се одржи во Милано, Италија од 15 до 18 март 2016.

За да ги истражиме можностите за нашата идна соработка или само да ве поздравам, ние ќе бидеме многу среќни да ве гледаме на нашиот штанд.

САЛА 5 Стенд N15 N19

Во случај да планирате да ја посетите оваа трговска шоу, за уредување на претходно изготвен состанок на нашиот штанд, тоа ќе биде високо ценето ако можете да контактирате со нас.

Топ
Отворен разговор
Треба помош?
Поддржано од