×

Контакт форма

ПРЕД 55 ГОДИНИ НА ИСКУСТВО

BALÇIK е основана во 1959 и оттогаш произведува електрични елементи за греење и термостати.
Со силна техничка експертиза подобрена со текот на годините, BALÇIK доживеа гордост на обезбедување гарантиран квалитет на производот, безбедност и чисто задоволство на нашите стотици клиенти во целиот свет.
Партнерството со BALÇIK значи добивање повеќе од 55 години основни искуства од широк спектар на технологии и апликации за производи.
Ние сме на ваша услуга со длабоко знаење и експертиза.

РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ИДЕИ СО МОЌНОСТА НА ТЕХНОЛОГИЈАТА

Преку Центарот за истражување, развој и валидација отелотворени во нашата фабрика во Анкара, BALÇIK ги поддржува и ги насочува своите клиенти во сите чекори на производството, почнувајќи од дизајнирањето на оригиналната идеја до завршување на целиот развој и валидација на производите.

ПОДДРЖУВАЈЌИ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ ВО ВРСКА СО ВИСТИНСКИТЕ ПРОЦЕСИ НА ПРОИЗВОДСТВО

BALÇIK ги поддржува и ги води своите клиенти во текот на целиот процес на развој на компоненти, како и по продажба:

 • BALÇIK обезбедува технички совети на своите клиенти при дизајнирање на производот со цел да се обезбеди најдобра изведба, сигурност и безбедност.
 • Свесен за фактот дека основата на оптимизираниот апарат за греење е добро дизајниран греен елемент, BALÇIK служи со посветен тим дизајнери, проект-инженери и технички експерти кои работат во тесна соработка со своите менаџери за продажба и дизајнери на клиенти во развојот на нови производи и идните решенија.
 • Во текот на фазата на дизајнирање, BALÇIK прави симулатони и контроли на својствата на материјалот со користење на state of art дизајнирање на компјутерски програми и специјализирани лаборатории.
 • BALÇIK обезбедува прототипови услуги на своите клиенти за секаков вид на компоненти. Ние користиме оптимална технологија за секоја специфична апликација.
 • BALÇIK исполнува широк спектар на тестирање и валидација на производите во согласност со меѓународните стандарди. Ние применуваме различни тестови и валидациони методи за да ги провериме клучните карактеристики на грејниот елемент со најдобри перформанси прилагодени за потрошувачки или индустриски апликации.
 • BALÇIK нуди по продажни услуги преку Центарот за корисници на 24h за да обезбеди техничка и логистичка поддршка на своите клиенти, вклучувајќи и техничка поддршка за теренски тестови.

ТЕХНОЛОГИЈА-РАЗВОЈ И ИНВЕСТИТОРНА КОРПОРАЦИЈА

Со посебен специјализиран Центар за истражување и развој, BALÇIK ги продолжува интензивните истражувачки, развојни и инвестициски активности за да измислат нови технологии и решенија за нови апликации и да ги исполнат сегашните и идните потреби на потрошувачите.

За да се постигне оваа конкретна цел, БАЛЧИК се посветува на развој;

 • сигурен
 • побезбедни
 • функционални
 • wieldy
 • ефикасно користење на енергијата
 • пријателски со околината

производи.

Ние сме многу горди што станавме првиот и единствен производител на овие производи во Турција;

 • Биполарен и униполарен механички тип на стебла Термостат за грејачи на вода - Електронски тип на термостат за грејачи на вода
 • Машини за перење за греење со термички осигурувач и слој од никел дифузија
Топ
Отворен разговор
Треба помош?
Поддржано од