×

Контакт форма

Посетете не на ISK SODEX!

Со задоволство објавуваме дека BALÇIK Heating Element Technologies ќе бидат изложени на ISK SODEX Trade Show, кој ќе се одржи во Истанбул, Турција од 4 до 7 May 2016.

За да ги истражиме можностите за нашата идна соработка или само да ве поздравам, ние ќе бидеме многу среќни да ве гледаме на нашиот штанд.

Сала 5 - стој A15

Во случај да планирате да ја посетите оваа трговска шоу, за уредување на претходно изготвен состанок на нашиот штанд, тоа ќе биде високо ценето ако можете да контактирате со нас.

Топ
Отворен разговор
Треба помош?
Поддржано од