ТЕРМОСТАТ ЗА ТРГОВИЈА НА ТРЕНЕТ ЗА ВОДА ГРЕШКИ

BALÇIK отсекогаш бил синоним за термостат и е добро познат во целиот свет за квалитетот, сигурноста и сигурноста на своите производи.
Посебно знаење за експериментирање со материјали, долгогодишно искуство во производството и контролата на греењето усогласено со најнапредната лабораторија во полето за истражување, овозможи БАЛКИК да постигне бројни технички решенија.
Стандардизираното производство, компјутеризираниот процес на калибрирање на термостатот, како и ригорозните контроли овозможуваат BALÇIK да го произведе најдобриот можен производ.

ОПИС
Термостат со контролор со еден пол-столб и ограничувач на безбедноста на двојниот пол
КАРАКТЕРИСТИКИ
Комбинирана контрола и безбедносна функција
Биметал за независна сигурна опција за несериозно ресетирање
Директно приклучување на грејачот за да се намалат трошоците за монтажа и монтажа
Куќиште за отпорност на допир
Фабричка претходно подесена фиксна температура, прилагодлива OEM или прилагодлива температура на крајниот корисник
Повеќе опции за контрола на копчињата
Поврзување за сигналната светилка
РАБОТЕЊЕ
Диференцијалното проширување на чувствителниот елемент предизвикува отворање на прекинувач за брзо активирање во главата на термостатот.
Во случај на абнормален пораст на температурата во стеблото или традиционалниот биметал, осигурува двополна безбедност. Ограничувачот рачно може да се ресетира.

КЛИКНЕТЕ ГИ ВИДИТЕ СИТЕ РАЗЛИЧНИ ТИПОВИ НА ТЕРМОСТАТ ЗА ТРЕН ТИП ОД НАШИОТ ПРОИЗВОД КАТАЛОГ

Топ
Отворен разговор
Треба помош?
Поддржано од