PROFILI I KORPORATAVE

BALÇIK është një nga prodhuesit kryesorë të elementeve të ngrohjes në botë, e cila është themeluar në 1959 nga presidenti nderi i korporatës sonë, Z. Süleyman BALÇIK in Ankara, Turqi. Si një korporatë në pronësi familjare që menaxhohet nga brezi i tretë me mbi 50 vitet e historisë, sot u bëmë fokusi i përvojës, cilësisë, besimit dhe inovacionit brenda industrisë së elementeve të ngrohjes nga markat e BALCIK dhe TORMEC.

Duke filluar me prodhimin e elementeve të ngrohjes, ne kemi zgjeruar gradualisht aktivitetet tona. Korporata jonë aktualisht prodhon dhe ofron shërbime me aftësitë e saj në katër divizione të ndryshme;

  1. Sektori i Ngrohjes; Prodhimi i Elementeve të Ngrohjes Tubular për Zbatime të Brendshme dhe Industriale.
  2. Divizioni i Termostatit; Prodhimi i termostatit të stemit të tipit për aparaturat për ngrohjen e ujit në familje.
  3. Tube Division; Prodhimi i tubave të salduar me inoks të integruar me formimin, përpunimin, montimin e kapaciteteve të tubave.
  4. Divizioni i Trajtimit të Metaleve; Shërbimet e Brazingut të Furrave, Veshje me Ndriçim të Shpejtë dhe Nxehtësi Nikel Diffusion Coating.

Suksesi ynë është i nxitur nga ndryshimi ynë në industri, me shumëllojshmërinë tonë në produktin, prodhimin dhe shërbimet. Nga produktet e teknologjisë së lartë - aftësitë e prodhimit, ne synojmë të ofrojmë vlerë të shtuar për produktet tona, klientët tanë dhe gjithashtu për vendin tonë. Ne jemi duke vazhduar aktivitetet tona prodhuese në selinë tonë dhe fabrikën e prodhimit të vendosur në Kazan, Ankara me mbi 10 miliona copë kapaciteti i prodhimit, Punonjësit e 200, në 6500sqm.

Blerja e një italiane të njohur të Ngrohjes së Ujit dhe Prodhuesit e Termostatit të Stem Type TORMEC në 2006 ka forcuar pozitën e BALÇIK si një nga prodhuesit kryesorë të industrisë, duke zgjeruar gamën e produktit me termostat. Aktualisht produktet tona po arrijnë tek hundereds tonë të klientëve në 5 kontinentet / vendet 45, e cila mbështetet nga zyrat tona të shitjeve dhe magazinat logjistike në Stamboll të Turqisë.

BALÇIK, identifikoi markën e saj me ofrimin e produkteve dhe shërbimeve me cilësi të lartë, ka VDE, CE cilësinë e produktit dhe ISO 9001: 2000 çertifikatat e cilësisë së sistemit që nga 2001 dhe 2002 respektivisht dhe vazhdimisht i përditësuan këto në përputhje me standardet ndërkombëtare gjatë viteve.

Me historinë e më shumë se gjysmë shekulli, BALÇIK synon të jetë një partner zgjidhje për klientët tanë; zhvillon zgjidhje të veçanta dhe produkte me teknologjinë unike të prodhimit, siguron mbështetje logjistike me infrastrukturën fleksibile dhe të shpejtë të prodhimit dhe përfaqëson teknologjinë, efikasitetin, cilësinë dhe besimin me stafin e saj me përvojë.

vizion

Për të ofruar produkte të teknologjisë së lartë, energji dhe kosto efikase, gjatë jetës për industrinë, duke vazhduar me projektet e kërkimit dhe zhvillimit së bashku me investimet e reja teknologjike dhe automatike.

vlerat

  • Transparenca
  • novator
  • Konkurrencë
  • Orientimi i Klientit

mision

Partner për klientët tanë; zhvillon zgjidhje të veçanta dhe produkte me teknologjinë unike të prodhimit, siguron mbështetje logjistike me infrastrukturën fleksibile dhe të shpejtë të prodhimit dhe përfaqëson teknologjinë, efikasitetin, cilësinë dhe besimin me stafin e saj me përvojë.

BALÇIK ME NUMBERS

55

VITI HISTORIKU

45

SHTETE PRODUKTE TË EKSPOZUARA

10

KAPACITETI I PRODHIMIT TE MILIONAVE

200

PUNONJËSIT

6.500sqm

PAJISJET E PRODHIMIT TË MBYLLUR
1959
1959

Ndarja e Elementit të Ngrohjes BALÇIK themeluar

1970

Punëtoria e parë në Ostim, Ankara

1977

Eksporti i Parë në Evropë

1994

U bë distributori i Kanthal

1996

Dega e parë në Karaköy, Stamboll

2001

Renovimi i Teknologjisë së Prodhimit të Elementeve të Ngrohjes

2002

E themeluar Tube Division

2003

Ndryshimet e Pronësisë së Menaxhimit të Kompanisë

2005

Zgjerimi i bimëve në Kazan, Ankara

2006

Blerja e Tormec snc nga Italia

2007

Furra Brazing dhe Furnace Teknologjia e ndricimit të ndritshëm

2008

Divizioni i Trajtimit të Metaleve Themeluar

2009

Dega e dytë në Bayrampaşa, Stamboll

2010

Renovimi i impiantit në Kazan, Ankara

2011

Renovimi i Teknologjisë së Prodhimit të Elementeve të Ngrohjes

2012

Investimet e teknologjisë së prodhimit të automatizimit për elementët e ngrohjes së pajisjeve të gatimit

2013

Teknologjia e nënshkrimit STF

2014

Ristrukturimi i Organizatave të Korporatave

2015

Zgjerimi i bimëve në Kazan, Ankara

2015

Lloji i dyfishtë i sigurisë Termi termostat

2016

Lloji hibrid Stem Termostat Teknologji

2017
TOP
Bisedë e hapur
Kam nevojë për ndihmë?
Mundësuar nga