×

Formular Kontaktit

ELEMENTET E NGROHJES - FUQIZUAR - RODI I DREJTES - DEFROST

Elemente nxehtësie të frenuar

Ne prodhojmë elemente të ngrohjes me efikasitet në çelik inox ose çeliku të karbonit që ngrohjen e ajrit në heshtje, në mënyrë efektive dhe ekonomike.
Për diametër të njëjtë të mbështjellës sipërfaqja është më e madhe se ajo e versioneve standarde tuba. Në këtë mënyrë shkëmbimi i nxehtësisë maksimizohet dhe 85% e nxehtësisë së konvekcionit transmetohet shpejt dhe në mënyrë të barabartë duke lëvizur një vëllim të madh të ajrit me temperaturë të ulët.
Forma të ndryshme janë në dispozicion për të përmbushur nevojat e klientëve: banesë, lineare, formë M, U formë, etj dhe fins mund të rrethore ose drejtkëndëshe.
Kur montuar siç duhet, ngrohësi është krejtësisht i sigurt dhe i besueshëm dhe siguron rreth zgjerimit linear 1% dhe një temperaturë maksimale të mbështjelljes së 350 ° C.
Elementet e ngrohjes së frenuar përdoren shpesh për ajër të kondicionuar, për ngrohje shtëpiake dhe për makineritë dhe proceset industriale. Ata janë gjithashtu të punësuar në pajisje të specializuara, të tilla si pjekja dhe tharja profesionale.

Elemente të Ngrohjes të Drejtë të Rodit

Elementët e drejtpërdrejtë të ngrohjes së kallamave janë një burim nxehtësie shumëllojëshme dhe ekonomike për një varietet të gjerë aplikimesh industriale dhe komerciale. Ato mund të formohen në forma të shumta dhe janë në dispozicion në një gamë të gjerë gjatësi, vat, volt, mbështjellës dhe lidhjet e tubave.

Elementët e Ngrohjes të Drejtë Rod janë të pjekura mirë për lehtësimin e formimit me dorë ose mjet.

Lista e produkteve standarde është më poshtë, por sipas kërkesës, këto elemente nxehje me tuba të drejtë mund të furnizohen siç janë formuar në çdo formë ose wattage, tension, gjatësi e ftohtë, gjatësia e elementit, materiali i tubit dhe gjithashtu lidhja e terminalit mund të personalizohet sipas kërkesave e konsumatorit. Ju lutemi kontrolloni Datasheet Teknike në fillim të këtij katalogu për materiale dhe specifikime alternative.

Elemente nxehtësie të nxehtësisë

Elementët e Ngrohjes së Shkrirë janë projektuar për të operuar në mjedise frigoriferike me një shkallë të lartë të lagështisë relative. Vetitë elektrike të këtyre produkteve janë të garantuara me kalimin e kohës nga lidhjet elektrike të mbrojtura nga vulcanization. Specifikimet si diametri, vulcanization, formë, wattage, tension dhe kabllo mund të personalizohet sipas kërkesës së klientëve.

CLICK TO SEE TË GJITHA LLOJET E NDRYSHME TË FINNED, DEFROST, ELEMENTI I NGROHJES SË TYRE TË DREJTA NGA KATALOGU TONA PRODUKTI

TOP
Bisedë e hapur
Kam nevojë për ndihmë?
Mundësuar nga