×

Formular Kontaktit

ELEMENTET E NGROHJES PER PAJISJET INDUSTRIALE TE KUZHINES

PAJISJET E SHËRBIMIT USHQIMOR
Aplikacionet komerciale dhe departamenti i zhvillimit të biznesit punojnë në projektimin, prodhimin dhe funksionimin e elementeve të ngrohjes për sektorin e ushqimit.
Fushat e përgjithshme të aplikimit mund të renditen si më poshtë për prodhuesit që preferojnë Elementët e Ngrohjes BALÇIK, të cilët janë udhëheqësit e sektorit të tyre përkatës:
Sistemet e përgatitjes dhe konservimit të ushqimit: rastet e shfaqjes në frigorifer, çillerët e ngrirjes dhe ngrirësit;
Pajisjet e gatimit: furrat, tiganët, grilat, fletët e pjekjes për hamburgerë, pansat industriale të pjekjes, pjatat e ëmbëlsirave, kazanët e veshur me avull për makarona;
Pajisjet e shërbimit të ushqimit: ngrohje me avull, pajisjet e vetë-shërbimit;
Pjatalarëse industriale për sektorin e ushqimit (përdorimi i leshit në restorante, kantina shkollore, hotele dhe spitale): enëlarëse dhe enëlarëse për tigan;
Pjatalarëse gjysmë-industriale (për përdorim në kafene dhe kafene): enëlarëse për kriklla dhe gota.

RUAJTJA COLD
Sektori i magazinimit të ftohtë në përgjithësi përdor pajisjet e mëposhtme:
Kontejnerë me avull: elementë ngrohje tubash me lidhje të papërshkueshme;
Tavolina e avullit: elementë tuba

GATIM
Shumë metoda gatim në përdorim sot janë në dispozicion përmes sistemeve, në të cilat janë mbledhur elementet e ngrohjes (kazan me avull me xhaketë për makarona, furra, tiganisje, fletë pjekjeje për burgerë, pansione industriale, grila gatimi).

PAJISJET E SHERBIMIT
Në sektorin e ushqimit, ushqimi i gatuar u ofrohet klientëve në karroca vetë-shërbimi ose platforma vetë-shërbimi si të ngrohtë ose të ftohtë pas gatimit. Në mënyrë që ushqimi të mbetet i ngrohtë kur i shërbejnë konsumatorit, elementët e nxehjes tuba ose ngrohin direkt në sipërfaqe ose sigurojnë ngrohje duke përdorur metodën bain-marie.

Larja dhe tharja
Dy llojet më të rëndësishme të montimit për elementët e ngrohjes tuba në strehim janë asamblete në një kazan të veshur me avull dhe një rezervuar. Në praktikat e mëparshme, elementi i ngrohjes u montua normalisht në rezervuar me ndihmën e një fllanxhë trefazor çeliku; në praktikat e tanishme, elementi i ngrohjes me një fazë vendoset paralelisht me dyshemen e rezervuarit dhe fiksohet duke përdorur flanxhat ose llojet e tjera të tubave të kyçjes.
Elementi i ngrohjes për kazan mund të ofrohet edhe me pajisje të integruara sigurie (siguresa termike).
Elementet e tubave të ngrohjes në strehim gjithashtu mund të grumbullohen në tunelet e tharjes dhe ato mund të kenë skajra rrethore ose drejtkëndore ose sipërfaqe të lëmuara.

APLIKIMET PËR BAKERIE DHE PASTRY SHOPS
BALÇIK i kushton vëmendje sidomos bakerive, dyqaneve të ëmbëlsirave dhe sektorit të prodhimit të picerëve në mënyrë që të jetë në gjendje të ofrojë produkte dhe shërbime më të larta të mundshme për klientët. Elementet e ngrohjes në këto sektorë janë në përgjithësi:
dhomat e pjekjes dhe dhomat e gatimit
furrat për furra buke dhe dyqanet e pastë
furrat pizza

DHOMAT E GATSHME
Në këtë lloj të dhomës së gatimit, jeta ekonomike e elementeve të ngrohjes ndikohet nga ambienti i lagësht brenda dhomave. Ka shumë mënyra për t'u mbrojtur nga ky efekt; më e mirë mes tyre është gaskets lidhje airtight. Të dy skajet e elementit të ngrohjes mbrohen nga lidhjet gome të qëndrueshme ndaj nxehtësisë.

OVENS Pjekjeje
Tubat e ngrohjes në këto furra janë të dizajnuara me ngarkesë të ulët sipërfaqësore (W / cm 2), në mënyrë që buka të pihet pa u djegur. Këto elemente nxehje gjithashtu i nënshtrohen një procesi të veçantë termik të quajtur "kalitje e zezë" në mënyrë që të sigurohet emetimi i sipërfaqes dhe performanca e lartë.

PIZZA OVENS
Sistemet e projektimit dhe të prodhimeve të shpjeguara për furrat e furrës zbatohen edhe për furrat e pishave. Vetëm matjet e dhomës së pjekjes dhe fuqia e nevojshme për ndryshimin e pjekjes (furrë pica ka një dhomë të vogël për pjekje dhe nevojitet më pak energji për procesin); kështu, strehimi për elementin gatim ka diametra më të vogël.
Flakteners përdorur gjatë marrjes pizza gjithashtu nevojë për një burim të ngrohjes; dhe vetëm atëherë brumë i lagësht i shtrydhur në mes të dy sipërfaqeve metalike mund të bëhet e sheshtë dhe e rrumbullakët pa u ngjitur.
Elemente ngrohje tubulare mund të përdoren për aplikime të tilla. Kështu, ofrohet një burim i rregullt dhe i qetë i ngrohjes që është i lehtë për montim.

KAFE DHE SANDWICH SHOPS, shitje makina
BALÇIK është gjithashtu një prodhues ndërkombëtar në sektorin e ushqimit të shpejtë dhe tregon se ka një shprehje në fushën e vet për aplikimet në fjalë me gamën e gjerë të produkteve:
kafene: makina kafeje;
larja e enëve: larja e syzeve, larjen e krikllave
Dyqane sandviçësh: tiganë të vegjël (tiganisje të thellë), toasters;
makina për shitjen: makina që ofrojnë pije të nxehtë dhe të ftohtë me një makinë shitëse
aplikim për prodhimin automatik të akullores

Machines ESPRESSO KAFE
Varësisht nga lloji i materialit, nga i cili prodhohet bojler, shumica e nxehtësve të përdorur në makina të tilla prodhohen me fllanxhë lidhëse prej bronzi dhe kanë strehim prej bronzi. Pllaka bronzi lehtë mund të formohet sipas dëshirës dhe ofron një koeficient të mirë të transferimit të nxehtësisë. Llojet e tjera gjithashtu mund të ofrohen në mënyrë alternative, dhe strehimi i bërë nga aliazhi i veçantë "incoloy", i cili është shumë rezistent ndaj nxehtësisë dhe flanges çelik janë gjithashtu në dispozicion.
Ngrohëset e tualetit të kafesë gjithashtu përdorin gaskets lidhje të ngrohjes.

toasters
Këto aplikime përdoren përgjithësisht në sektorin sanduiç dhe përbëhen nga elemente tuba ose fletë hekuri të hedhura nën ose mbi skarë.

PANS TË VOGLA TË NGJASHME
Dallimi në mes të elementeve të ngrohjes në banesa të përdorura në kafenetë / dyqanet sanduiç dhe sektorin e ushqimit është vetëm një ndryshim në madhësi në përgjithësi. Gjithashtu, këto pans janë prodhuar përgjithësisht me një fazë të vetme.
Tiganët e vegjël duhet të kenë ngarkesa sipërfaqësore të përshtatshme (W / cm 2) në mënyrë që vaji i përdorur të mos përkeqësohet.
Nëse dëshironi të shqyrtoni llojet e elementeve të ngrohjes që përdoren më shpesh në tiganët e vegjël, ju lutemi referojuni "tiganisje" nën seksionin "pajisjet e shërbimit të ushqimit".

Lavatriçe - Lavatrice të qelqit
Siç është rasti me të gjitha rondelet e detit të rëndë, sistemi përbëhet nga kombinimi i bojlerit me avull dhe rezervuari në këto rondele. Elementet e tipit të vjetër përbëhen nga elementë të vetëm ose trefazorë të fiksuar me flanges çeliku inox. Elementi i tankeve është zakonisht njëfazor dhe është i lidhur me saldim.

MAKINAT SHITËSE
Elementet e tubave të ngrohjes janë të dizajnuara me mjete mbështetëse të përdorura për fiksimin (me thithje dhe fllanxhë) me qëllim të prodhimit të ujit të ngrohtë për bojlerin që kryen shpërndarjen. Ngrohësit vendosen në strehim prej çeliku inox. Në lloje të tilla të aplikacioneve, siguresat vetë-integruese janë të njohura sidomos në kaldaja me gome.

CLICK TO SEE TË GJITHA LLOJET E NDRYSHME TË ELEMENTET E NGROHJES SË INDUSTRIALE PROFESIONALE TË KUZHINËS NGA KATALOGU TONA PRODUKTI

TOP
Bisedë e hapur
Kam nevojë për ndihmë?
Mundësuar nga