×

Formular Kontaktit

ELEMENTET E NGROHJES PER PAJISJE TE TJERA INDUSTRIALE

PASTRIMI, PASTRIMI I FLOORIT
Cilësia e lartë dhe performanca teknike e produkteve BALÇIK i bëjnë ato të preferuara edhe për aplikime dhe kushte shumë të veçanta:
aplikacionet e pastrimit të llojeve të rënda
pajisjet e pastrimit të thatë
makina industriale të ngutshme dhe hekurosje
pranga shtëpiake
makina për pastrimin e dyshemesë

Makina për larjen e ngarkesave të rënda
Elementet e ngrohjes janë përgjithësisht tuba me fllanxha ovale. Elementi i ngrohjes me siguresa të integruar termik përdoret brenda kazanit të avullit dhe tubit të larjes.
Në fazën e tharjes, përdoren ftohës rrethore ose drejtkëndëshe për të lejuar një transferim më të mirë të nxehtësisë ndërmjet ajrit dhe elementit.

Makina të pastrimit të thatë
Ngrohës tubular në strehim vepron në mënyra të ndryshme varësisht nga përdorimi i tretësit në këtë aplikim. Solucionistët përdoren me qëllim të 'larë kimike' dhe ato mund të korrotojnë dhe dëmtojnë brenda një kohe shumë të shkurtër. Kështu, për efikasitet, është e nevojshme të marrësh me kujdes karakteristikat e duhura teknike (fuqia dhe ngarkesa sipërfaqësore) dhe materiali më i mirë ngrohës që duhet përdorur brenda tubit. Vëmendje e veçantë duhet të paguhet në mënyrë që materiali të mos dobësohet dhe të gërryhet si pasojë e efektit kimik gjatë fazave operacionale të ndryshme.

HEKURUDHAT PROFESIONALE DHE IRONERS
Për këto aplikime, prodhimi normalisht bëhet duke vendosur një element tubi ngrohje brenda sipërfaqes për të kryer hekurosjen. Në mënyrë që elementi i ngrohjes të transferojë ngrohjen në mënyrë të qetë dhe homogjene në sipërfaqe për të kryer hekurosjen, formën dhe këndin e vendosjes së elementit duhet t'i kushtohet vëmendje e veçantë. Në rastet kur fuqia specifike e nevojshme është e ulët, është e mundur të veprohet më fleksibël në zgjedhjen e elementit të ngrohësit.
Elementët e ngrohjes me tuba të sheshtë janë kryesisht të fiksuara në sipërfaqen cilindrike të tharjes dhe hekurosjes në hekurosje. Është e nevojshme të siguroheni që këto elemente ofrojnë shpërndarjen e duhur të nxehtësisë në sipërfaqen cilindrike.

Makina për larje të dyshemesë
Elementet e ngrohjes janë projektuar sipas niveleve të larta të fuqisë specifike për këtë aplikim. Nivelet e tilla të larta të energjisë janë të përshtatshme për mjedise operacionale me presion të lartë dhe volum të ulët.
BALÇIK është në gjendje të hartojë dhe të ofrojë një sistem të plotë të valëzimit të ujit sipas dëshirës sipas nivelit të fuqisë, madhësisë së makinës dhe kritereve të ngjashme të dizajnit të ofruara nga konsumatorët.

PRODUKTET ESTETIKE DHE SHENDETI
Llojet e produktit BALÇIK zakonisht përdoren për bukurinë dhe produktet e kujdesit të lëkurës. Sistemet e ujit me Jacuzzi, sistemet e brendshme, sauna profesionale dhe pajisjet elektrike që përdoren për kujdesin e fytyrës dhe trupit (tharëse flokësh, kujdes fytyrash dhe pajisje parfumi) përdorin ngrohje me tuba.

KUJDESI FACIAL DHE TRUPI
Elementet e ngrohjes të montuara brenda shtëpisë janë në anije metalike ose gome për të prodhuar avuj. Për përdorim të shëndoshë të zgjidhjeve për t'u ngrohur, forma e anijes dhe materialet duhet të zgjidhen me shumë kujdes. Për shembull, zgjidhjet e përziera me ujë (kombinimi i ujit dhe parfumit) rrisin rrezikun e korrozionit.
Për aromat, nxehësit e zhytur përdoren për të avulluar lëngun aromatik.
Tharësit e flokëve, nga ana tjetër, përbëhen nga elementë nxehje të ngrohjes me energji të ulët drejtimi i rrjedhës së ajrit. Ajri ndizet gjatë operacionit, duke lejuar që flokët të thahen.

sauna
Për sauna finlandeze të tipit, janë në dispozicion elementë ngrohjeje rezistente ndaj goditjeve termike të projektuara për kushte të ndryshme operacionale. BALÇIK rekomandon elemente ngrohëse me tuba për sauna me infra të kuqe.

JACUZZI UJIT JET BATHTUBS DHE SPA BATHTUBS
BALÇIK mund të ofrojë ngrohje me tuba për të mbajtur temperaturën e ujit të fiksuar në vaska Jacuzzi.

KABINET DYQANI
Normalisht, ngrohje elektrike përdoren për të marrë avull brenda kabinës. BALÇIK mund të ofrojë gjeneratorë të mbyllur ose të kontrolluar me avull nëpërmjet përdorimit të elementeve tuba.

CLICK TO SEE TË GJITHA LLOJET E NDRYSHME TË ELEMENTET E NGROHJES SË APLIKIMIT INDUSTRIAL NGA KATALOGU TONA PRODUKTI

TOP
Bisedë e hapur
Kam nevojë për ndihmë?
Mundësuar nga