×

Formular Kontaktit

ELEMENTET E NGROHJES SË LARGËSISË

BALÇIK ka ofruar një gamë të gjerë të produkteve në treg për të përmbushur nevojat e ngrohjes së ujit të makinave larëse. Ambienti operacional përbëhet nga një përzierje e ujit dhe detergjentit në një temperaturë prej 60 në 90 ° C. Korrozioni i lagështisë fillon me gëlqere në ujë që precipiton dhe bashkëngjitet në strehimin e nxehtësisë, gjë që ndikon në jetën ekonomike të ngrohës. Duke shtuar përvojën tonë në njohuritë që fitojmë duke testuar shumë praktika të ndryshme në mbarë botën në laboratorin tonë, ne mund të përcaktojmë me lehtësi se cilat materiale duhet të përdoren në produktet tona, mënyrën e përdorimit dhe fuqinë e ngrohjes për përdorim të sigurt për vite me rradhë.

BALÇIK gjithashtu ka vënë në dispozicion aplikacionin shtesë të sigurisë në mënyrë që të lejojë një përdorim më të sigurt. Ky aplikim përbëhet nga siguresat termale me një fazë me timera të ndryshëm për mbyllje në varësi të llojit të pinit që përdoret (hekuri ose bakri) dhe kalibrimet e tyre të ndryshme të vendosur në tubin e nxehtësisë.

Siguresa termike
Diametri 8.5 mm BALÇIK elementë ngrohje tuba mund të prodhohen me siguresa termike të integruar në to. Opsionale, një siguresë termike mund të vendoset në secilin fund të elementit ngrohës. Temperaturat e preferuara të prerjes për të janë 144 C ose 152 C. Për më tepër, nëse kërkohet, siguresat termike me temperatura të ndryshme të prerjes gjithashtu mund të prodhohen.

BALÇIK prodhon të gjithë gamën e elementeve të tubave që përdoren në sektorin e mallrave të bardha.
Falë teknologjive prodhuese që ne kemi zhvilluar në bashkëpunim të ngushtë me klientët tanë, BALÇIK gjithmonë zhvillon produkte të reja dhe është në gjendje që menjëherë të plotësojë nevojat teknike dhe komerciale të tregut.
Përveç që është në gjendje të përcaktojë materialin më të mirë sipas nevojës në sektorin e mallrave të bardha, BALÇIK është gjithashtu në gjendje të zgjedhë siguresën më të mirë termike dhe bare NTC dhe të ofrojë zgjidhje termale të plota.

Linja e standardizuar e prodhimit në fabrikën e prodhimit BALÇIK ka një certifikatë nga VDE, një nga institutet më prestigjioze, dhe kështu produktet që rrjedhin kanë cilësi dhe siguri të përsosur.
Tipari më i rëndësishëm i firmës tonë është aftësia e marrjes dhe përdorimit të masës dhe materialit më të mirë në sektorin e elementeve të ngrohjes për makina larëse. Për shkak të kësaj karakteristike mund të përcaktohet materiali me rezistencën më të lartë ndaj korrozionit dhe sigurohet produkti me cilësi më të lartë në aspektin teknik dhe elektromekanik.

Llogaritja e saktë e korrozionit në ujin e vështirë dhe të kloruar është ndër faktorët më të rëndësishëm në përpilimin e saktë dhe të prodhimit të ngrohësve elektrikë të zhytur në ujë.
Këto çelik inoks dhe elementë të veçantë të ngrohjes të nikelit / kromit të përdorur në makina kanë siguresa të vetme ose dyfishe termike. Këto siguresa mund të përzgjidhen në temperatura të ndryshme të ndezjes, varësisht nga periudha e pritjes së dëshiruar. Ato mund të lidhen me seri në një ose dy faza të ngrohësit.
Përveç të gjitha këtyre, është gjithashtu e mundur për të kontrolluar temperaturën përmes barit NTC, i cili synon të sigurojë mbrojtje nga jashtë.

CLICK TO SEE TË GJITHA LLOJET E NDRYSHME TË ELEMENTET E NGROHJES SË LARTA E MAKINËS NGA KATALOGU TONA PRODUKTI

TOP
Bisedë e hapur
Kam nevojë për ndihmë?
Mundësuar nga