×

Formular Kontaktit

MBI VITET 55 TË EKSPERIENCËS

BALÇIK është themeluar në 1959 dhe që atëherë prodhon elementë ngrohës elektrik dhe termostat.
Me një ekspertizë të fortë teknike të përmirësuar gjatë viteve, BALÇIK përjetoi krenarinë e sigurimit të cilësisë së garantuar të produkteve, sigurinë dhe kënaqësinë e pastër qindra klientëve tanë në të gjithë botën.
Partneriteti me BALÇIK nënkupton marrjen e më shumë se 55 vjet përvojë thelbësore nga një gamë e gjerë e teknologjive dhe aplikacioneve të produktit.
Ne jemi në shërbimin tuaj me një njohuri dhe ekspertizë të thellë.

REALIZIMI I IDEVE ME FUQISË TEKNOLOGJIKE

Nëpërmjet një Qendre Kërkimi, Zhvillimi dhe Vlefshmëria të mishëruara brenda fabrikës sonë në Ankara, BALÇIK mbështet dhe udhëzon klientët e saj në të gjitha hapat e prodhimit, duke filluar nga hartimi i idesë origjinale deri në përfundimin e gjithë zhvillimit dhe validimit të produkteve.

MBËSHTETJA E KONSUMATORËVE TONË GJATË ÇDO HAPAVE TË PRODHIMIT

BALÇIK mbështet dhe udhëzon klientët e saj gjatë tërë procesit të zhvillimit të komponentëve si dhe pas shitjes:

 • BALÇIK ofron këshilla teknike për klientët e saj gjatë hartimit të produktit për të siguruar performancën më të mirë, besueshmërinë dhe sigurinë.
 • Njohur për faktin se baza e një pajisjeje ngrohëse të optimizuar është një element i ngrohjes i projektuar mirë, BALÇIK shërben me një ekip të dedikuar dizajnerësh, inxhinierësh projektesh dhe ekspertësh teknikë që punojnë në bashkëpunim të ngushtë me drejtuesit e shitjeve dhe dizajnerët e klientëve në zhvillimin e projekteve të reja produkteve dhe zgjidhjeve të ardhshme.
 • Gjatë fazës së dizajnimit, BALÇIK bën simulatons dhe kontrollet e pronave materiale duke përdorur gjendjen e artit dizajnimin e programeve kompjuterike dhe laboratorët e saj të specializuar.
 • BALÇIK ofron shërbime prototyping për klientët e saj për çdo lloj përbërësish. Ne përdorim teknologjinë optimale për çdo aplikacion të specifikuar.
 • BALÇIK plotëson një gamë të gjerë të testimit dhe validimit të produkteve në përputhje me standardet ndërkombëtare. Ne aplikojmë teste të ndryshme dhe metoda të vlefshmërisë për të verifikuar tiparet kryesore të elementit të ngrohjes me performancën më të mirë të përshtatur për përdorim të konsumatorit ose industrial.
 • BALÇIK ofron shërbime pas shitjes përmes një Qendre Klienti 24h për të ofruar mbështetje teknike dhe logjistike për klientët e saj duke përfshirë mbështetjen teknike për testimet në terren.

NJË TEKNOLOGJIA-ZHVILLIMI DHE NJË KORPORATA E INVESTITORIT

Duke pasur një Qendër të specializuar të Kërkimit dhe Zhvillimit, BALÇIK vazhdon aktivitetet kërkimore, zhvillimore dhe investuese intensive për të shpikur teknologji dhe zgjidhje të reja për aplikime të reja dhe për të përmbushur kërkesat e sotme dhe të ardhshme të klientëve të saj.

Për të arritur këtë qëllim të veçantë BALÇIK i dedikohet zhvillimit;

 • i besueshëm
 • më të sigurt
 • funksional
 • i bindur
 • efikas të energjisë
 • Mjedisit miqësore

produkteve.

Ne jemi shumë krenarë që jemi bërë prodhuesi i parë dhe i vetëm i këtyre produkteve në Turqi;

 • Lloji burimor bipolar dhe uniparor Termostat për ngrohës uji - lloji i rrjedhës elektronike Termostat për ngrohës uji
 • Elemente ngrohëse të larjes së makinës me siguresa termike dhe Veshje me nikel difuzion
TOP
Bisedë e hapur
Kam nevojë për ndihmë?
Mundësuar nga