×

Formular Kontaktit

SISTEMI I MENAXHIMIT CILËSOR

BALÇIK, identifikoi markën e tij me ofrimin e produkteve dhe shërbimeve me cilësi të lartë, ka VDE, cilësinë e produktit CE dhe ISO 9001: certifikatat e cilësisë së sistemit 2000 që nga 2001 dhe 2002 respektivisht dhe vazhdimisht i përditësuan këto në përputhje me standardet ndërkombëtare gjatë viteve.

Parimet që udhëheqin sistemin tonë të menaxhimit të cilësisë korporative me qasje të plotë besueshmëri janë si më poshtë;

 • Zhvillimi dhe prodhimi i produkteve me cilësi të lartë për të përmbushur nevojat dhe kërkesat e konsumatorit.
 • Prodhim me një perceptim të cilësisë së lartë duke filluar nga faza e projektimit dhe zhvillimit deri në fund të procesit të prodhimit.
 • Bazuar në marrëdhëniet me klientët në transperancy, innovativenes, orientimin e konsumatorit, vetëdijen e përgjegjësisë.
 • Duke synuar rritjen e cilësisë, efikasitetit dhe efikasitetit të performancave të furnitorëve tanë në përputhje me politikën tonë blerëse.
 • Është e domosdoshme përdorimi i materialeve më të mira të para për të siguruar produkte me cilësi më të lartë. BALÇIK ka grumbulluar përvojë unike për mbi 55 vitet e prodhimit të Elementeve të Ngrohjes me Tuba dhe prandaj njeh shumë për materialet më të mira të para; ku ta nxjerrë atë dhe si të fitoni produktin më të mirë të cilësisë.
 • Duke synuar arritjen e niveleve të larta të efikasitetit, sigurisë, besueshmërisë për të siguruar standarde të shkëlqyera të kuajve me konkurrencë.
 • Garantimi i përputhshmërisë së produktit dhe kualitetit të lartë në volumin masiv të prodhimit me fleksibilitet dhe konkurrencë nga mekanizmat e automatizuar me sisteme të kontrollit të kualitetit të tepërt të integruar, i cili teston cilësinë e produktit gjatë tërë procesit të prodhimit.
 • Sigurimi i cilësisë më të mirë dhe konstante nga sistemet tona të kontrollit të produkteve dhe proceseve tona, madje edhe vëllimet e prodhimit në fabrikë me objektin më të lartë të prodhimit automatetd.

Në përputhje me këto politika, së bashku me Laboratorin e Cilësisë, Qendrën për Hulumtim dhe Zhvillim dhe ekipin tonë me përvojë, BALÇIK u bë një markë e mirënjohur në kuptimin e besueshmërisë, inovacionit dhe sigurisë.

ELEMENTET E NGROHJES SE CERTIFIKUARA

Gama e produkteve BALÇIK është në përputhje me EN 60335-1 dhe plotëson legjislacionin aktual lidhur me sigurinë për materialet elektrike.

Në përputhje me kërkesat e klientit, produktet tona janë të certifikuara nga UL ose standartet e tjera për aplikacionet specifike.

Produktet tona janë 100% testuar gjatë procesit të prodhimit dhe në rast të ndonjë teste shtesë apo kontrolleve të kërkuara nga konsumatorët, departamenti ynë i cilësisë siguron certifikatat e miratimit dhe deklaratat në përputhje me rrethanat.

Në bashkëpunim me klientët tanë, ne bëjmë analiza të jetës për prototipet tona të produktit, të dyja veç e veç dhe së bashku me produktin përfundimtar të klientëve tanë.

Elementët e ngrohjes me tuba BALÇIK janë në përputhje me standartet e mëposhtme:

 • UNE-EN 60.335 Siguria e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve të ngjashme elektrike Kërkesat e përgjithshme
 • UNE-EN 60.335-2-9 Siguria e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve të ngjashme elektrike Kërkesat e veçanta për toasters, grills, boilers dhe pajisje të ngjashme.
 • UNE-EN 60.335-2-15 Siguria e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve të ngjashme elektrike Kërkesat e veçanta për pajisjet për ngrohjen e lëngjeve.
 • UNE-EN 60.335-2-30 Siguria e pajisjeve elektrike shtëpiake dhe të ngjashme elektrike Kërkesat e veçanta për ngrohësit e dhomave.
 • UNE-EN 60.335-2-73 Siguria e pajisjeve elektrike shtëpiake dhe të ngjashme elektrike Kërkesat e veçanta për ngrohësit e fiksuar të zhytjes.
 • DIN EN 60335-1 - Elementë ngrohës tuba elektrikë për përdorim në pajisje shtëpiake
 • Udhëzuesi i BE-së 1907 / 2006 / EG - REACH
 • Udhëzuesi i BE-së 2011 / 63 / EG - RoHS

CERTIFIKATAT VDE

Ju mund të shkarkoni certifikatat tona nëpërmjet lidhjes në të djathtë, ose ju mund ta shihni atë më poshtë në internet.

LABET E CILËSISË

BALÇIK ka një laborator shumë të pajisur për dizajnimin, testimin, validimin e elementeve të ngrohjes. Në mënyrë që të sigurohen elementë të ngrohjes afatgjatë, metoda të ndryshme të kontrollit dhe çiklizmit për aplikime të ndryshme të përdorura në përputhje me normat dhe rregulloret ndërkombëtare.

Testet elektrike

 • Test i fuqisë
 • Test i tensionit të lartë (Hot-Cold)
 • Test Current rrjedhje
 • Test Izolimi (Hot - Cold)
 • Test i ngrohjes homogjene
 • Kontrolli i Ftohtë
 • Testimi i Rezistencës së Tokëzimit
 • Test Lagështimi
 • Test i korrozionit

Testet e Performancës

 • Jeta Test
 • Pyro Life Test
 • K Testimi i Vleres

Matjet fizike

 • Matjet mekanike
 • Kontroll Metrik
 • Kontrolli i Planarit
 • Kontrolli i presionit të fllanxës
 • Kontrolli i mbajtëses së shtrëngimit
 • Socket Qendra e Kontrollit
 • Bead Control
 • Shock mekanik
 • Kontrolli funksional

Analizë

 • Analiza e sulfurit të karbonit
 • Analiza materiale
 • Analiza e Hardness Metal
 • Test Trashësia Veshje
 • Analiza e sitëve
 • Analiza e Dendësisë
TOP
Bisedë e hapur
Kam nevojë për ndihmë?
Mundësuar nga