×

Formular Kontaktit

TERMOSTATET E LLOJEVE TË STIMAVE PËR NGROHËSIT E UJIT

BALÇIK ka qenë gjithmonë sinonim i termostatit dhe është i njohur në mbarë botën për cilësinë, sigurinë dhe besueshmërinë e produkteve të saj.
Një ekspertizë specifike kur materialet eksperimentuese, një eksperiencë e gjatë në prodhimin dhe kontrollin e ngrohjes së bashku me laboratorin më të avancuar në fushën e hulumtimit, mundësuan BALÇIK për të arritur zgjidhje të shumta teknike.
Prodhimi i standardizuar, procesi i kompjuterizuar i kalibrimit të termostatit, si dhe kontrollet rigoroze, mundësojnë BALÇIK të prodhojë produktin më të mirë të mundshëm.

PËRSHKRIMI
Termostat me kontroll të rrjedhës së vetme pole dhe limiter të sigurisë së dyfishtë
KARAKTERISTIKA
Funksion i kombinuar i kontrollit dhe sigurisë
Bimetal për opsionin e sigurisë të pavarur jo vetëshprues
Lidhje e drejtpërdrejtë me elementin e ngrohjes për të zvogëluar instalimet elektrike dhe kostot e montimit
Strehim provë
Factory para-vendosur temperaturën fikse, OEM rregullueshme ose fund-user rregullueshme temperatura
Opsionet e kontrollit të shumëfishtë të kontrollit
Lidhja për llambë sinjalizuese
OPERATION
Zgjerimi diferencial i elementit të ndjeshmërisë shkakton hapjen e një kaloni të parakohshëm në kokën e termostatit.
Në rast të rritjes jonormale të temperaturës në rrjedhin ose bimetal tradicionale siguron siguri të dyfishtë. Limiteri është i rivendosur manualisht.

CLICK TO SEE TË GJITHA LLOJET E NDRYSHME TË TERMOSTATET E LLOJAVE TË STIMIT NGA KATALOGU TONA PRODUKTI

TOP
Bisedë e hapur
Kam nevojë për ndihmë?
Mundësuar nga