×

Formular Kontaktit

TEKNOLOGJIA STF TEKNOLOGJIKE

Elementët e ngrohjes tubulare për shumëllojshmëri aplikimesh i nënshtrohen temperaturave të larta, si dhe gjendjeve të shpejta dhe të shpeshta kalimtare termike (on-off), të cilat vënë seriozisht në provë integritetin dhe jetëgjatësinë e tyre.
Në mënyrë që të prodhohen elemente të ngrohjes, të sigurt dhe të qëndrueshëm për kushte të tilla ekstreme, materialet e para të përdorura në elementet e ngrohjes duhet të zgjidhen dhe të përpunohen me njohuri të avancuar dhe teknologji të prodhimit të artit.

Mbyllja në elementin e ngrohjes ka për detyrë të ruajë sa më shumë të jetë e mundur vetitë e izolimit elektrik midis telit të ngrohjes së mbështjellë dhe tubit. Vetitë izoluese janë të garantuara me pastërtinë e lartë dhe tharjen e saktë të shtresës së oksidit të magnezit.

Këto pika kritike luajnë një rol të rëndësishëm për të garantuar sigurinë dhe përdorimin e kënaqshëm të elementit të ngrohjes.

Çdo dëmtim ose degradim i nënshkrimit shkakton shtresën dielektrike që të thithë në mënyrë progresive lagështinë nga atmosfera, duke shkaktuar kështu një rritje në përçueshmërinë e tij elektrike, tokëzimin pasues të fazës që mundësohet dhe mbylljen e menjëhershme të furnizimit me energji për shkak të ndërhyrjes së një kaloni sigurinë.

Teknologjia që ne ofrojmë na lejon të ofrojmë mundësi të ndryshme të vulosjes për elemente ngrohëse tubash si silikon, epoxy, teflon, të cilat janë të gjithë ekuivalente në aspektin e standardeve ndërkombëtare të sigurisë, por që ofrojnë periudha të ndryshme garancie lidhur me izolimin elektrik fazor.

STF Sealing Technology përdoret kryesisht për elementet e ngrohjes në aplikimet e gatimit. Për këtë teknologji, një cilindër konik me material teflon është shtypur ndërmjet pinit të terminalit dhe tubit të mbështjellëses.

Cilindri i teflonit shmang gropën e vogël që mund të mbajë lagështi për të ndikuar brenda oksidit të magnezit.

Grafiku tregon performancën e përmirësuar dukshëm të elementit të ngrohjes kundrejt lagështirës dhe absorbimit. Thithja e lagështirës është arsyeja kryesore që shkakton qarkun e shkurtër të elementeve të ngrohjes gjatë ndezjes së parë të furrës pas kohëzgjatjes së gjatë të pajisjes së përfunduar.

Teknologjia e nënshkrimit STF siguron elementët e ngrohjes për të marrë frymë duke zbutur pjesët vulosëse me nxehtësi në mënyrë që të arrijnë performancë të lartë dhe besueshmëri gjatë jetës së produktit.
Kjo teknologji gjithashtu rrit fuqinë e elementeve të ngrohjes gjatë fazave të transportimit, trajtimit dhe montimit.

TOP
Bisedë e hapur
Kam nevojë për ndihmë?
Mundësuar nga