Elemente ngrohëse për Pajisje shtëpiake Pajisje të BardhaElemente ngrohëse për Pajisje shtëpiake Pajisje të Bardha
Furra të integruara, Furra të pavarura, tharëse larëse, makina larëse
Elemente ngrohëse për pajisje shtëpiake të voglaElemente ngrohëse për pajisje shtëpiake të vogla
BBQ, Grill, dolli, Mini Midi Oven, Hekuri me Avull, Bordi Hekurosje
Ngrohja e UjitNgrohja e Ujit
Ngrohëset e ujit të brendshëm, Radiatorët e peshqve, Aplikimet për ngrohje industriale
Elemente nxehtësie për pajisje shtëpiake industriale profesionaleElemente nxehtësie për pajisje shtëpiake industriale profesionale
Kuzhina Profesionale, Lavanderi Tregtare, Wellness, Ventilim Industriale

PRODHIMI I ELEMENTEVE NGROHJE TUBULARE SINCE 1959 ..

Prodhimi i elementeve të ngrohjes me tela të përshtatur sipas Specifikimet teknike, kërkesat dhe kërkesat e klientëve tanë, si për aplikimet për ngrohje shtëpiake dhe industriale.

teknologjia e ngrohjes brenda
anëtarët e
TOP
Bisedë e hapur
Kam nevojë për ndihmë?
Mundësuar nga